'Ellis voor jou' is aangesloten bij beroepsorganisatie Adiona en Platform Achterhoek

Tarieven

Intakegesprek

Eerst eens kennismaken is natuurlijk heel belangrijk. Daarom starten we met een intakegesprek. Er is alle ruimte voor jou om vragen te stellen en ik vertel natuurlijk ook even wat over mijzelf en hoe een coachingstraject er bij ‘Ellis voor jou’ uitziet. Het intakegesprek is inbegrepen bij de prijs van een coachingstraject. Besluiten we na de intake om het toch daarbij te laten, dan reken ik € 75,- voor het intakegesprek en stuur ik hiervoor een factuur.

Kinder- en jongerencoaching

Een coachingstraject bij ‘Ellis voor jou’ bestaat uit een intakegesprek, 6 coachsessies en een evaluatie. Alle sessies duren 60 minuten en worden bij mij aan huis gegeven. Wanneer de wens er is ook een keer op school aan te sluiten, dan vervalt een reguliere sessie en wordt deze vervangen door een bezoek op school. Denk hierbij aan een observatie in de klas of een gesprek met een leraar/docent, intern begeleider/zorgcoördinator of ondersteuner.

Aanvullende sessies

Een coachingstraject wordt op basis van een pakketprijs aangeboden. Mocht bij de evaluatie blijken dat er nog meerdere coachsessies nodig zijn, dan wordt hiervoor een uurtarief van € 75,- per sessie berekend.

Betaling

De betaling voor het gehele traject vindt vooraf plaats. Ook is er de mogelijkheid in 3 termijnen te betalen. Het coachingstraject start nadat de (eerste) betaling is ontvangen. Wanneer in termijnen wordt betaald dan start de eerste sessie na ontvangst van de betaling van de eerste termijn.

Vergoeding

Coaching door een kinder- en jongerencoach wordt (nog) niet vergoed door de zorgverzekeraars. Heeft u een aanvullende verzekering dan kan het zijn dat hiervoor bij uw verzekeraar wel mogelijkheden zijn. Neem hiervoor even contact op met uw zorgverzekeraar. Kosten voor coaching kunnen worden opgegeven bij de jaarlijkse aangifte van de inkomstenbelasting bij de Belastingdienst.

Portretfoto van Ellis Wassink, kindercoach en jongerencoach in Doetinchem.

© 2024 Copyright Ellis voor jou